\"محمدشريف ملکزاده \" افزود: پتانسيل ما با کشورهايي نظير امارات و آفريقاي جنوبي که در اين زمينه فعال شدهاند، اصلا قابل مقايسه نيست، اما هنوز يک سايت اطلاعرساني در مورد توانمنديهاي درماني کشور براي بيماران خارجي نداريم و از اين نظر بسيار عقب هستيم به همين علت تصميم داريم خيلي سريع اين عقب ماندگي را جبران کنيم.
وي افزود: براي جبران اين عقبماندگي نيازمند همکاري تيمي مراکز درماني، مراکز اقامتي، حمل و نقل ريلي و هوايي، آژانسهاي گردشگري، وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه، صدا و سيما و رسانهها هستيم. اما ابتدا بايد تعاريف و ضوابط را هماهنگ کنيم و بعد براي معرفي توانمندي کشورمان در اين زمينه، تبليغات وسيعي را شروع کنيم.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري گفت: ضوابط فعاليت مراکز توريسم درماني و بيمارستانهاي فعال در اين بخش از سوي وزارت بهداشت ابلاغ شده است و ما نيز ظرف يک هفته آينده با کمک متخصصان وزارت بهداشت ضوابط دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي را که تورهاي تخصصي اين بيماران را برگزار ميکنند، تدوين ميکنيم.
ملکزاده افزود: امسال دفاتر اطلاعرساني گردشگري سلامت ايران در 25 کشور تأسيس ميشود که سه دفتر آن در عمان، تايلند و دبي تأسيس شده است و 4 دفتر ديگر نيز طي روزهاي آينده تأسيس ميشود.
وي تصريح کرد: به سرعت ميخواهيم وارد کار عملي شويم و به خودباوري برسيم و علاوه بر گردشگري سلامت در سال 86، گردشگري نخبگان و گردشگري عشاير را نيز فعال ميکنيم و با توجه به اينکه در اين تورهاي تخصصي مسائل فرهنگي گردشگري عادي وجود ندارد حتما در اين زمينه موفقيتهاي بزرگي کسب ميکنيم.
ملکزاده گفت: از دو سه هفته آينده فعاليت تورهاي تخصصي در کشور آغاز ميشود و مراکز اقامتي خاصي که به همين منظور تعريف ميشود تحت نظارت بازرسيهاي محسوس و غير محسوس قرار ميگيرد. بايد در اين بخش به مرحلهاي برسيم که استانداردهاي ما در داخل و خارج کشور زبانزد خاص و عام باشد.
وي افزود: در زمان حاضر 2200 دفتر خدمات مسافرتي و جهانگردي در کشور فعال است، از نظر اکوتوريسم جزء 5 کشور اول دنيا و از نظر جذابيت ابنيه تاريخي جزء 10 کشور اول دنيا هستيم و با اين پتانسيل ايران ميتواند قطب گردشگري خاورميانه و منطقه باشد اما ارائه خدمات غير علمي و غير تخصصي در برخي از مراکز به اين پتانسيل آسيب رسانده است؛ به همين علت گفتهايم، فعلا هيچ مجوزي صادر نشود تا بر اساس استانداردهاي جديد شاهد ارتقاي سطح کيفيت خدمات باشيم.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي ،صنايعدستي و گردشگري با بيان اينکه هر سه روز يک بار يک همايش ملي گردشگري را در کشور برگزار ميکنيم، گفت: زماني که اين نکته را وعده داديم شايد کسي باور نميکرد، اما اين وعده عملي شد و قول ميدهيم که در سال 87 هر روز يک همايش گردشگري در کشور برگزار کنيم.
ملکزاده افزود: تورهاي سلامت براي بيماران خاص، ديابتيها، بيماران قلبي برگزار ميشود تا بيماران پس از مرخص شدن از بيمارستان دوران نقاهت خود را در يک منطقه توريستي بگذرانند و با سرعت بيشتري بهبود يابند.
R/H/105
انتهای پیام/